Volledig gespecialiseerd

Saman Boomspecialisme beschikt over alle kennis en kunde daar waar het om bomen gaat. Door het succesvol afronden van de internationaal erkende opleiding European Tree Worker en de opleiding voor Boom Technisch Adviseur zijn we volledig gespecialiseerd op het gebied van boomverzorging.

Onze vakkennis houden we up-to-date door het volgen van cursussen en themadagen. En omdat Saman Boomspecialisme vanuit een passie is ontstaan, gaat het op de voet volgen van de laatste ontwikkelingen over alles met betrekking tot ons vakgebied eigenlijk vanzelf.

Alle werkzaamheden worden veilig en vakkundig uitgevoerd door gecertificeerde European Tree Workers. Met onze ervaring en vaardigheden staan wij voor u klaar en denken wij graag mee over het groen in uw omgeving.

Erkend leerbedrijf

Ben jij gemotiveerd en zoek je een stageplaats waarin je de kans krijgt je mogelijkheden te ontdekken? Wij bieden regelmatig stageplaatsen aan. Saman Boomspecialisme is een erkend leerbedrijf. Als jouw interesse uitgaat naar een stageplaats bij ons, neem dan contact met ons op.